Om os

Vi bliver klogere - og nogle gange mere forvirrede - af al den forskning og de mange muligheder, men går du op i helikopteren, finder du måske nogle løsninger, der passer på dig og din familie.

Værsgo, en hel flok terapeuter og behandlere, et stort sundhedsleksikon, tips og ideer til at komme videre i sit liv, hvad enten det handler om at blive bedre til trække vejret, få det bedre med sine fødder eller du måske har brug for nogle andre vinkler om angst og stress.

 

Kort fortalt har vi inviteret en flok behandlere ind, der arbejder med det hele menneske, som har et komplementært overblik, som i al ydmyghed gerne henviser til andre end sig selv, fordi vi hver især godt ved, at ingen behandler kan det hele.

 

De er alle sammen valgt på grund af deres store uddannelser og mange erfaringer, og fælles for dem alle er, at de er nysgerrige på ny viden, ny forskning eller nye vinkler udi sundhed.

 

De er også alle sammen enige om at brobygning mellem terapeuter, læger og andre fagspecialister er nødvendig.

 

Det er da også i den kontekst, du skal læse alle indlæg og artikler.
Ingen har den fulde sandhed, og vi anbefaler altid, at du skal opsøge de fagspecialister, der er nødvendige. Det kan være en tur til egen læge, det kan være retur til det hospital, du er udskrevet fra, eller det kan være at afsøge, hvad der ellers findes af specialister, der har mest viden om netop de udfordringer, du måske står overfor.

Vi glæder os til at få bygget siden op med mest mulig inspiration og kender du en komplementær behandler eller andre, der har en særlig viden, vi andre har brug for, så kom endelig med den.

 

Siden er en “søsterside” til sund-forskning.dk og til videnskabsportal.dk, hvor du på sidstnævnte finder linksamlinger af de bedste videnskabelige studier. Den side er pt under opbygning og vil lige som komplementær sundhed være i evig forandring, for det er netop det, der sker indenfor sundhed:
Vi bliver klogere – og nogle gange mere forvirrede – af al den forskning og de mange muligheder, men går du op i helikopteren, finder du måske nogle løsninger, der passer på dig og din familie.

 

God læselyst!

 

Marianne Palm

Chefredaktør på sund-forskning, biopat, naturopath ibm, phyterapeut, urteterapeut ibm og en gammel tudse på jagt efter ny viden og nye måder at se livet på.